Skip to main content

Design, kwaliteit en functionaliteit in perfectie

Dit is waar onze MLine Pools voor staan

Op maat gemaakt, individueel uitgerust met een grote verscheidenheid aan functies volgens uw wensen en tenslotte bekleed met een mozaïek naar keuze. De MLine serie vervult al uw wensen. Of het nu gaat om een zwemkanaal met een lengte van 20 meter, een klassiek zwembad met afmetingen die u opgeeft of een whirlpool op maat. Of het nu gaat om een skimmer- of een overloopbad. Moderne verlichtingsconcepten, acrylglasplaten, hoogwaardige massageen jetstreamsystemen, relaxruimtes, ligplaatsen ... de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Wij vervaardigen uw droomzwembad individueel en leveren het gehele zwembad in één stuk - kant-en-klaar, inclusief alle inbouwdelen en af fabriek al bekleed met mozaïek. Onze professionele partnerbedrijven zorgen voor de montage ter plaatse - snel, soepel en perfect. 

Systeemmogelijkheden

MLine biedt u een veelvoud aan mogelijkheden om uw zwembad individueel samen te stellen en toch gebruik te maken van de voordelen van een geprefabriceerd modulair systeem. Kies uw trap, roldektechniek, zwembadvorm en -maat en natuurlijk uw zwembad met skimmer(s) of overloop. Personaliseer uw zwembad met uw favoriete mozaïek, verlichting en technische uitrusting. 

Al deze details worden bepaald in een planningsgesprek ter plaatse. Uw zwembad wordt dan in de fabriek voor u vervaardigd en van alle gemakken voorzien. De levering vindt plaats als een bad uit één stuk, dat in korte tijd klaar is om te baden.

Glazen mozaïek

Elk zwembad is uniek

Mozaïek behoort tot de meest hoogwaardige en bestendige oppervlakken in de zwembadbouw. De glasmozaïekdeeltjes hebben ieder een andere kleur en weerspiegelen zodoende volledig verschillende licht- en kleurreflecties. Ongeacht van welke hoek men het zwembad inkijkt.  Ongeacht welke kleur licht op het oppervlak schijnt. Er ontstaan oneindig veel verschillende kleurnuances waarmee u bewust de ambiance van uw zwembad en omgeving vormgeeft. 

Gootsystemen & waterniveau

Als u wilt dat uw terras boven het wateroppervlak zweeft, kies dan voor een skimmer zwembad met een hoog waterniveau. Of moet het wateroppervlak als een spiegel op het terras liggen? Naadloos vloeiend? Kies dan voor een overloopzwembad met een verdekte goot. Of moet uw wateroppervlak een helling in terrassen volgen en het uitzicht in de vallei openen? Dan is een panoramakanaal de juiste keuze. En als u wilt dat het water door uw tuin stroomt, kan een bronbad de juiste optie zijn, waaruit het water borrelt en via een beekje in het zwembad stroomt. MLine heeft de juiste oplossing voor al deze planningsgevallen. En het leuke is dat het afgewerkte systeem in één stuk naar je toe komt en in korte tijd wordt geïnstalleerd.

Skimmer

Als u graag wilt dat uw terras over het wateroppervlak zweeft, dan is een skimmerbassin met een hoge waterspiegel de juiste keuze. De randsteen neigt met ca. 5 cm over de bassinrand en de waterspiegel ligt hier ca. 6 cm onder. Optisch gezien ontstaat hierdoor een subtiele schaduwvoeg die optimaal benut kan worden voor indirecte verlichting van het wateroppervlak. 

Verborgen Overloopgoot

Wilt u het wateroppervlak als een spiegel duidelijk en vloeiend met de omgeving versmelten? Dan raden wij u een MLine zwembad met een verborgen overloopgoot aan. Hier loopt het water over de bovenste bassinrand in de overloopgoot. De overloopconstructie laat een afdekking met bodemtegels toe zodat de terrasbodem optisch gezien tot onder de waterspiegel en tot aan de bassinwand loopt.

Panorama Overloop

Een panorama overloop, ook wel “vanishing edge” genoemd, laat het wateroppervlak aan de horizon in het niets verdwijnen. Geen goot, geen bodem is zichtbaar, alleen een vrij uitzicht richting landschap. Panorama overlopen worden vaak in berggebieden gebruikt om een uitzicht in het dal te creëren.

Overloopgoot met afdekrooster

Optioneel kunt u ook kiezen voor een overloopgoot met een afdekrooster zoals voorgeschreven wordt voor openbare zwembaden. Dit rooster kenmerkt zich door een extreem hoge opname van het golfslagwater en is bovendien eenvoudig te verwijderen voor reinigingsdoeleinden.