Skip to main content

Minipools - Compact en creatief

Noch een zwembad, noch een whirlpool... een CSIDE!

Minipools zijn geen whirlpools of zwembaden en toch combineren ze elementen van beide. Net als de grote prefab zwembaden van RivieraPool, zijn minipools gemaakt van epoxy-acrylaat en bieden ze enkele whirlpool- en massagefuncties. Door hun compacte formaat zijn ze bijzonder geschikt voor terrassen, kleine tuinen of zelfs dakterrassen: als AquaLounge om onder te dompelen, te drijven en te ontspannen, als designelement dat de uitstraling van ondiep water in tuinen brengt of als waterspeeltuin voor kinderen.

Compacte Minipools

Wonen aan het Water. Thuis in de tuin.

Kleuren

Het juiste oppervlak maakt het zwembad

Graniciet Steengrijs

Deze kleur van het zwembad maakt indruk met zijn eenvoudige natuursteen-look. In combinatie met een natuurstenen bestrating die rondom het zwembad is aanglegd, ziet het zwembadsysteem eruit alsof het uit één stuk is gemaakt. Inbouwdelen van rvs geven het oppervlak een elegant design. In de zon ziet een zwembad in de kleur graniciet steengrijs er helder en fris uit, met sterk blauw water.

Papyrus

Laat uw zwembad stralen in een klassieke look met de kleur papyrus. Overdag glinstert het water in het zwembad koudblauw, 's avonds gloeit het in de gewenste kleur met het LED-kleurlicht. Een zwembadrand in verschillende grijstinten of zandsteen versterkt het zwembad optisch. De kleuren zijn bijzonder langdurig stabiel.

Glasmozaïek

Elk zwembad is uniek

Tegenwoordig is mozaïek een van de meest veeleisende, maar tegelijkertijd meest duurzame oppervlakken in de zwembadconstructie. De afzonderlijke glasmozaïeken zijn verschillend gekleurd en maken zo een uitgebreide licht- en kleurreflectie mogelijk - afhankelijk van de kijkhoek richting het zwembad. Dit resulteert in een verscheidenheid aan kleurimpressies waarmee u bewust de sfeer in uw oase van welzijn kunt vormgeven.